2012. augusztus 12., vasárnap

Devil May Cry. :)


nem régiben befejezem a Devil May Cry c. animét, ami egy játék alapján írodot meg.

Az egész anime középpontjában a 'Devil May Cry' nevű vállalat áll ami démon irtásra szakosodott. A vállalatot a félig démon félig ember Dante vezeti.
Dante
Az egész történet egy bárban kezdődik ahol Dantera démonok támadtam ő pedig megöli őket. Ezek után jelenik meg a cégnél Morrison, aki egy új munkát hoz Dantenak ami abból áll, hogy meg kell védeni-e Pattie Lowellt az fiatal örököst mivel démonokat béreltek felellene,mert meg akarták tőle kaparintani az örökséget.Később ki derül, hogy Pattiera csak figyelem elterelés céljából volt szűkség mivel nem is ő az örökös. 2.-ik résztől úgy mondva Pattie Dantehoz költözik ami avval a következménnyel jár, hogy teljesen átrendezni a vállalat kinézetett ( belülről) ami kissé ciki Dantenak, mert nagyon lányos lett. Szintén ebben a részben ismerjük meg Mary-t ( ő is egy démon vadász)  aki Dantetől kér segítséget az egyik munkájában. 4.-ik részben bukkan fel Trish ( ő egy démon aki nagyon hasonlít Dante édesanyára és egyben régebben Dante társa volt mivel ő is démon vadász). Mary-t kérik fel arra, hogy végezzen vele mivel egy Papp (akiről ki derül, hogy démon) elakarja tenni lábalol, hogy magáról elterelje a gyanút. A rész végén Dante tisztázza a férre értéseket a két lány pedig úgy mond barátságot kötnek ...
(hm .. ugorjunk egy kicsit)

Pattie
Morison
Thris, Dante, Mary

Igazság szerint, legalábbis szerintem a 10.-ik résztől kezd izgalmas lenni és kezd össze állni a kép.
ebben a részben tűnik fel a két démon testvér (Sparda egykori tanítványai, ezen kívül Sparda Dande apja). Modeussal , Danta épp a törzs helyén találkozik amikor éppen az epres fagyin vitatkozik ( mivel túl édes volt) a túlajal. Dante is kér egyet és ő is alá támasztja, hogy most tényleg édesebb lett, mint szokott lenni. Ennek köszönhetően mindanyiukat kis dobták és még be is zárt a tulaj. Később Modeus bátya Baul meg akarja ölni Dantet, de ebben öccse meg akadályozza és megöli.
Ebben az egészben az a furcsa, hogy ezek után pedig Modeussal harcol Dante és meg is öli.
És ennek a résznek a végén már (szerintem) villágossá válik, hogy Sidnek nagy szerepe van az egész történetben.
A következő két részben pedig eléggé sok minden történik többek közt Pattie édes anya is fel bukkan Nina Lowell aki lánya védelmében hagyta el őt ... meg szereznek tőle egy nyakláncot aminek elég komoly szerepe lesz a további eseményekben.
Baul, Modeus, Dante

És azt hiszem izélítőnek ennyi elég is lesz. ^^
aki kedvet kapott hozzá annak csak ajánlani tudom, mert szerintem nagyon jó kis anime. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése